076 30 38 49 0

Wi-Fi & Netwerk

Goede Wi-Fi komt niet uit de lucht vallen

Haperende beelden als u uw favoriete Netflix serie kijkt?

Of een lange laadtijd als u aan het browsen bent? Een slechte wifi verbinding kan behoorlijk irritant zijn want u wilt uiteraard dat uw netwerk goed werkt. In iedere ruimte. Daarbij gaat het niet alleen om de sterkte van het signaal, maar ook om de kwaliteit. Een nieuw Wi-Fi netwerk installeren maar weet u niet hoe dat moet? Of uw huidige apparatuur of netwerkinfrastructuur verbeteren? Wij lossen het voor u op!

Wij installeren en programmeren nieuwe netwerken, analyseren knelpunten en verzorgen indien gewenst het onderhoud en de beveiliging, zowel voor zakelijk als privégebruik. Uw wens is ons doel; een perfecte stabiele verbinding en een betrouwbaar netwerk. Zodat u wederom stressvrij achter uw computer kunt zitten.

 

contact

Wat wij nog meer doen

Ontdek de mogelijkheden van Wi-Fi & Netwerk, audiovisueel, beveiliging, Special effects en verlichting.

Verlichting

Goede wifi komt niet uit de lucht vallen

Haperende beelden als u uw favoriete Netflix serie kijkt? Of een lange laadtijd als u aan het browsen bent? Een slechte wifi verbinding kan behoorlijk irritant zij want u wilt dat uw wifinetwerk het goed doet. In iedere ruimte. Daarbij gaat het niet alleen om de sterkte van het signaal, maar ook om de kwaliteit. Een nieuw wifinetwerk installeren maar weet u niet hoe dat moet? Of uw huidige wifinetwerk verbeteren? Wij lossen het voor u op!

Wij installeren nieuwe netwerken, analyseren knelpunten en verzorgen indien gewenst het onderhoud en de beveiliging, zowel voor zakelijk als privé gebruik. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. Wilt u wifi laten installeren dan zijn wij de aangewezen partij voor u. Uw wens is ons doel; een perfecte stabiele verbinding en een betrouwbaar netwerk. Zodat u wederom stressvrij achter uw computer kunt zitten.