Het oog wil ook wat

Beeldschermen zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken op zowel grote als kleine evenementen. Ze zijn er om informatie te verschaffen of prachtige visuals te laten zien tijdens bijvoorbeeld een optreden van een band of DJ. Deze visuals kunnen wij dan ook geheel in eigen beheer ontwikkelen.

Dus of het nu een fotopresentatie op een beamer met scherm of een uitgebreid visueel spektakel op een evenement betreft,  het kan zowel qua content als techniek intern gerealiseerd worden. Uiteraard kunnen wij ook buiten ons eigen assortiment om, tegen scherpe prijzen, altijd de benodigde techniek, zoals LED schermen,  voor uw visualisaties aanbieden. U kunt hierover altijd informatie verkrijgen bij een van onze accountmanagers.

Hieronder vindt u een paar populaire producten uit ons video assortiment.

 

EPSON EB-L730 BEAMER

De Epson EB-L730U is een professionele presentatie beamer, voor grote projecties in presentatiezalen en ontvangsthallen. Dankzij de scherpe WUXGA resolutie (1920×1200 pixels) zijn gedetailleerde beelden, zoals spreadsheets, video’s of foto’s,  altijd haarscherp weergegeven. De Epson L730U is uitgerust met een extreem krachtige laserdiode die een lichtopbrengst heeft van 7.000 ANSI Lumen. In combinatie met een van onze DMT Fastfold beamerschermen, een absolute toevoeging in het overbrengen van uw boodschap of presentatie.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 325,00 excl. BTW


Samsung QB55RUHD

De toepassingen zijn eindeloos met dit 55” 4K UHD LED scherm. Onze schermen zijn op diverse manieren in te passen in een audiovisuele presentatie. Of dit nu gemonteerd op een truss totem is als informatiezuil of als onderdeel van een grote visual show. Met een of meerdere van deze schermen komt de boodschap altijd haarscherp in beeld.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 75,00 excl. BTW


DMT FASTFOLD 120″ & 180″

Onze Fast Setup-schermen van DMT hebben een eenvoudig en stevig ontwerp. Zonder te installeren onderdelen en gereedschap aangezien het frame en het voetstuk hun eigen verbindingsstukken met ingebouwde draaiknoppen gebruiken.
Het robuuste frame zorgt ervoor dat het scherm zelfs de zwaarste uitdagingen kan weerstaan.
Met een ontwerp dat zich op snelle en eenvoudige montage richt, is het de perfecte oplossing voor mobiele presentaties en optredens.

Al onze fast fold-schermen worden met een flightcase en twee doeken geleverd voor weergave op de voor- of achterkant. Elk doek wordt afzonderlijk verpakt in een beschermhoes voor maximale bescherming

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 100,00 excl. BTW


AVONIC AV-CM71-IP-W

Deze Full HD 1080P60 PTZ-camera van topkwaliteit bevat een zeer rijk functiepakket en doet niet onder voor een broadcast-grade camera. Kortom een compacte krachtpatser in zijn segment. Met zowel een IP-, HDMI- en 3G-SDI uitgang zeer breed inzetbaar. En door de grote lens en digitale ruisonderdrukking, blijf je ook bij weinig licht een optimale beeldkwaliteit behouden.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 65,00 excl. BTW


Atem Mini Extreme ISO Videomixer

De Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO is een live production switcher voor livestreaming en heeft 8 ingangen.
De switcher ondersteunt 1080p video tot 60p in 4:2:2 10-bit en heeft een ingebouwde controle paneel met geavanceerde broadcast features.

Zo kun je met de recorder alle 8 kanalen individueel opnemen als MP4 en de switcher maakt dan automatisch een Davinci Resolve project file aan, hierdoor wordt je post-production workflow makkelijker.
Naast switchen kun je met de switcher effects toepassen, color grade toepassen en key in real-time gebruiken. De switcher ondersteunt tot 9 layers, 4 upstream en 2 downstream keyers, tot 4 chroma keyers en tot 4 linear keyers.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 120,00 excl. BTW