076 30 38 49 0

Het oog wil ook wat

Beeldschermen zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken op zowel grote als kleine evenementen. Ze zijn er om informatie te verschaffen of prachtige visuals te laten zien tijdens bijvoorbeeld een optreden van een band of DJ. Deze visuals kunnen wij dan ook geheel in eigen beheer ontwikkelen.

Dus of het nu een fotopresentatie op een beamer met scherm of een uitgebreid visueel spektakel op een evenement betreft,  het kan zowel qua content als techniek intern gerealiseerd worden. Uiteraard kunnen wij ook buiten ons eigen assortiment om, tegen scherpe prijzen, altijd de benodigde techniek, zoals LED schermen,  voor uw visualisaties aanbieden. U kunt hierover altijd informatie verkrijgen bij een van onze accountmanagers.

Hieronder vindt u een paar populaire producten uit ons video assortiment.

 

EPSON EB-430 BEAMER

Deze 3000 Ansi Lumens beamer met korte projectieafstand is de perfecte partner voor bijna elke vorm van presentatie. Dankzij de indrukwekkende mogelijkheden van de korte projectieafstand kan deze dichter bij het scherm worden geplaatst. Dat betekent minder schaduwen tijdens de presentatie en simpelweg minder ruimte verlies.

Contact ons

LG42PG3000

De toepassingen zijn eindeloos met dit 42” 1080p Plasma scherm. Onze schermen zijn op diverse manieren in te passen in een audiovisuele presentatie. Of dit nu gemonteerd op een truss totem is als informatiezuil of als onderdeel van een grote visual show. Met een of meerdere van deze schermen komt de boodschap altijd haarscherp in beeld.

Contact ons

KRAMER VP-728

Met zeer gebruiksvriendelijke presentatie video switcher/scaler met 2x VGA, 2xHDMI en 4x analoog inputs, schakelt u met kinderlijk gemak over van de ene naar de andere input. Daarnaast beschikt hij over een HDMI en VGA output. Het voordeel hiervan is dat je zowel oude als nieuwe video systemen samen kunt uitsturen als zijnde één heldere presentatie.

Contact ons

AVONIC AV-CM71-IP-W

Deze Full HD 1080P60 PTZ-camera van topkwaliteit bevat een zeer rijk functiepakket en doet niet onder voor een broadcast-grade camera. Kortom een compacte krachtpatser in zijn segment. Met zowel een IP-, HDMI- en 3G-SDI uitgang zeer breed inzetbaar. En door de grote lens en digitale ruisonderdrukking, blijf je ook bij weinig licht een optimale beeldkwaliteit behouden.

Contact ons