076 30 38 49 0

“Meer sfeer op jouw evenement door te gekke kleurencombinaties.”

Kies voor een strakke verlichting voor het statisch uitlichten van een podium of ben je op zoek naar hoogwaardig intelligente led-effecten. Wij verhuren bijna alle verlichting en sturingen uit eigen voorraad van o.a. de volgende gerenommeerde merken;

MA-LIGHTING, AVOLITES, CHAUVET, MARTIN, ELATION, STRAND en SHOWTEC

Op deze pagina vindt je een kleine greep uit ons assortiment.

 

CHAUVET ROGUE RH1 HYBRID MOVING HEAD

Deze beam, spot en wash moving head met 330W Osram Sirius Lamp beschikt over een ongeëvenaard optisch systeem met 8- en 6-facet prisma’s. Met een intense output van 111.000 lux @ 15 meter in de beam modus is dit zowel een ware alleskunner als een krachtpatser.

Neem contact op

CHAUVET ROGUE R1 FX-B MOVING HEAD

De Rogue R1 FX-B orkestreert een oneindige rotatie van zowel de pan als de tilt voor zijn 5 individueel regelbare koppen, aangedreven door 5 stuks 15W RGBW LED’s. Met verbazingwekkende output en razendsnelle bewegingen is dit een absolute eyecatcher voor elk event.

Neem contact op

CHAUVET ROGUE R1X SPOT MOVING HEAD

De Rogue R1X Spot brengt innovatie en creativiteit met een roterende 3-facet prisma voor verbluffende licht effecten, een gemotoriseerde iris en focus voor het vormen van lichtbundels, evenals twee gobo-wielen, waarvan er één roteert met 7 verwisselbare gobo’s voor custom look. De Rogue R1X Spot straalt fel met een 170W LED lichtbron in een 16° stralingshoek voor heldere gobo projecties in acht prachtige kleuren.

Neem contact op

CHAUVET COLORDASH PAR H7IP

Deze zeer compacte weerbestendige led-par voelt zich overal thuis, zowel binnen of buiten. Met zijn RGBWAUV LED’s levert hij een prachtige mix aan zachte en volle kleuren. Daarnaast is hij uitgerust met een gebruiksvriendelijke display en IP-65 connectoren voor voeding en DMX.

Neem contact op

DASLIGHT LIGHTRIDER TABLET

Vereenvoudigd een lichtshow aansturen via een overzichtelijke voor geïnstalleerde app. De Lightrider heeft door zijn innovatieve ontwerp en gebruik, een scala van mogelijkheden aan boord. Zo kan je met de app zelfs de bewegingsradius van bijvoorbeeld een moving head aanpassen aan de ruimte. Daarnaast kunnen toetsen voor een rookmachine, blinder, black-out, stroboscoop of legio aan andere zaken volledig naar wens aangepast worden. Wil jij zelf beslissen hoe helder een licht schijnt? De snelheid en kleur aanpassen met een simpele druk op de knop? Dat kan allemaal! 

Neem contact op

GRANDMA2 ONPC COMMAND + FADERWING

De GrandMA2 is het perfecte gereedschap voor het besturen van allerlei soorten verlichting zoals conventionals, moving lights, LEDS, Video en Media. Het apparaat biedt een intuïtieve en snelle besturing van alle verbonden armaturen en kanalen en kan een bijna oneindig aantal presets, cues, pagina’s, sequenties en effecten verwerken. Deze lichtsturing is uit ons assortiment ook te huren als enkele commandwing.

Neem contact op