“Meer sfeer op jouw evenement door te gekke kleurencombinaties.”

Kies voor een strakke verlichting voor het statisch uitlichten van een podium of ben je op zoek naar hoogwaardig intelligente led-effecten. Wij verhuren bijna alle verlichting en sturingen uit eigen voorraad van o.a. de volgende gerenommeerde merken;

MA-LIGHTING, ELC, CHAUVET PROFESSIONAL, MARTIN, ELATION, STRAND, SHOWTEC

Op deze pagina vindt je een kleine greep uit ons assortiment.

 

CHAUVET ROGUE OUTCAST 2 HYBRID

Deze beam, spot en wash moving head met een intense 400W 6500K Ushio NSL-400L  lamp beschikt over een ongeëvenaard optisch systeem met 8- en 5-facet prisma’s.  Door de IP65 certificering is deze krachtpatser ook nog eens in elk weertype inzetbaar voor een maximaal showeffect.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 85,00 excl. BTW


CHAUVET ROGUE R1 FX-B MOVING HEAD

De Rogue R1 FX-B orkestreert een oneindige rotatie van zowel de pan als de tilt voor zijn 5 individueel regelbare koppen, aangedreven door 5 stuks 15W RGBW LED’s. Met verbazingwekkende output en razendsnelle bewegingen is dit een absolute eyecatcher voor elk event.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 45,00 excl. BTW


CHAUVET ROGUE OUTCAST 2X WASH

Rogue Outcast 2X Wash is een lichtgewicht IP65-wash die breed gaat en overal hangt, met een breed zoombereik van 8° tot 66°, een breed bereik van 2800 tot 10.000 K kleurtemperaturen.  Door de 19 heldere 25W RGBW quad-LED’s en 5 pixel-mappable zones produceert dit werkpaard prachtige kleurmengingen met een zeer hoge output!

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 55,00 excl. BTW


CHAUVET COLORDASH PAR H7IP

Deze zeer compacte weerbestendige led-par voelt zich overal thuis, zowel binnen of buiten. Met zijn RGBWAUV LED’s levert hij een prachtige mix aan zachte en volle kleuren. Daarnaast is hij uitgerust met een gebruiksvriendelijke display en IP-65 connectoren voor voeding en DMX.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 15,00 excl. BTW


DASLIGHT LIGHTRIDER TABLET

Vereenvoudigd een lichtshow aansturen via een overzichtelijke voor geïnstalleerde app. De Lightrider heeft door zijn innovatieve ontwerp en gebruik, een scala van mogelijkheden aan boord. Zo kan je met de app zelfs de bewegingsradius van bijvoorbeeld een moving head aanpassen aan de ruimte. Daarnaast kunnen toetsen voor een rookmachine, blinder, black-out, stroboscoop of legio aan andere zaken volledig naar wens aangepast worden. Wil jij zelf beslissen hoe helder een licht schijnt? De snelheid en kleur aanpassen met een simpele druk op de knop? Dat kan allemaal!

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 30,00 excl. BTW


GRANDMA2 ONPC COMMAND + FADERWING

De GrandMA2 is het perfecte gereedschap voor het besturen van allerlei soorten verlichting zoals conventionals, moving lights, LEDS, Video en Media. Het apparaat biedt een intuïtieve en snelle besturing van alle verbonden armaturen en kanalen en kan een bijna oneindig aantal presets, cues, pagina’s, sequenties en effecten verwerken. Deze lichtsturing is uit ons assortiment ook te huren als enkele commandwing.

Neem contact op
Dagprijs op aanvraag