“Creëer het “WOW-effect” onder uw gasten!”

Voor de ultieme sfeerbeleving bij feesten, vieringen en shows maakt u gebruik van diverse Special Effects!  Zonder enige vorm van deze middelen is tegenwoordig een feest dan ook niet meer compleet. Denk hierbij aan confetti, CO2, rook, bellen, vuur(fontein), sneeuw en schuim, waarmee u een feest of evenement gemakkelijk kunt voorzien van een extra dimensie. 

Je show wordt hiermee nóg uitbundiger en explosiever, waardoor u uw bezoekers een sterkere impressie achterlaat. Als verhuurder en verkoper van het MAGIC FX scala,  kunnen wij confetti, co2 en vloeistoffen, bijpassend bij het gehuurde product, leveren tegen een scherpe prijs en snelle levering.

 

MAGIC FX STAGE FLAME

Professionele en veilig vlammenwerper systeem. Het twee in één systeem van de Stage Flame kan met brandstof worden aangevoerd met zowel gasflessen of speciale spuitbussen. Deze zijn apart bij ons verkrijgbaar. De Stage flame kan zowel vuurballen, kleine en grote vlammen creëren.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 125,00 excl. BTW


MAGIC FX SINGLE SHOT CONFETTI PISTOL

Een indrukwekkend elektrisch pistool waarmee de speciale confetti shooters worden afgeschoten. Een geweldig effect voor menig DJ, danser of muzikant.
De bijhorende elektrische confetti shooters zijn bij ons apart verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren en types confetti.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 35,00 excl. BTW


MAGIC FX SPARXTAR

Het perfecte en veilige alternatief voor echte vuurwerkfonteinen! De Sparxtar blaast speciaal ontworpen poeder wat zorgt voor vonken en creëert een magisch en twinkelend effect. Hier is geen vuurwerkvergunning voor nodig! De hoogte van de fontein is in te stellen van 2 tot 5 meter. De hoek is tot 45 graden in te stellen. Doordat hij snel reageert kan er een “spark flash” effect gemaakt worden en heeft een capaciteit voor 10 minuten vol sprak effect.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 125,00 excl. BTW


JG STAGEFAN

CO2 jets worden steeds vaker gebruikt bij festivals en optredens. Ze zorgen voor metershoge witte rookpluimen die binnen een mum van tijd ook weer verdwenen zijn. Wil je zelf ook deze spectaculaire effecten kunnen maken? Dat kan met één of meerdere van onze MagicFX  CO2 Jets. Deze  CO2 Jet dient te worden aangesloten op een CO2 gasfles. CO2 fles,  fles naar slang koppeling en CO2 slangen zijn los bij te huren.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 65,00 excl. BTW