076 30 38 49 0

Veiligheid staat voorop

Onder rigging verhuur verstaan we bij JG Sound & Vision alle mogelijke hulpmiddelen en materialen waarmee we een voorwerp of constructie kunnen hijsen, heffen, beveiligen, koppelen etc.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld (gemotoriseerde) takels, steels, clambs en statieven, maar ook podiumdelen, pipes enzovoort.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

 

PROLYTE STAGEDEX BASICLINE ZWART

Wie een podium wil bouwen van losse podiumdelen zal met ons Stagedex scala zeker slagen. Ondanks dat deze platen comfortabel lichtgewicht en gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn, hebben ze een draagvermogen van 750 kg per vierkante meter. De Stagedex podiumdelen en poten zijn beide in verschillende afmetingen leverbaar.

Neem contact op

GUIL ELC-640 TELESCOPISCHE LIFT STATIEF

Deze windup krachtpatser brengt met het grootste gemak, geheel stabiel, een gewicht van max. 250 kg tot op maar liefst 5,2 meter hoogte. Door de vier inklapbare poten is deze kolos, ondanks zijn eigen gewicht en kracht, toch makkelijk te vervoeren en positioneren. Een onmisbare schakel voor de bouw van de meest grote trussconstructies.

Neem contact op

GUIL LOWHANGER

Door deze T-vormige telescooparm toe te voegen aan je showconstructie, vergroot je 100% meer de variaties die je toe kunt passen met je fixtures/lampen. Bij ons te huur in de lange (1150-1950mm) en korte (637-937mm) variant waaraan verticaal naar beneden max. 100 kg aan bevestigd kan worden.

Neem contact op

SHOWTEC CABLE BRIDGE

Bij elk soort evenement kun je multikabels of stroomkabels vinden die over verschillende loop- of rijwegen en openbare ruimtes lopen. Om deze kabels te beschermen tegen weersinvloeden of verkeer van welke aard dan ook en om de veiligheid van uw publiek te garanderen, hebben we deze Cablebridges in ons assortiment opgenomen. Met een lengte van 100cm hard rubber en met een perfecte zichtbaarheid kunnen deze kabelgoten een last tot 5000kg verwerken.

Neem contact op