Veiligheid staat voorop

Onder rigging verhuur verstaan we bij JG Sound & Vision alle mogelijke hulpmiddelen en materialen waarmee we een voorwerp of constructie kunnen hijsen, heffen, beveiligen, koppelen etc.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld (gemotoriseerde) takels, steels, clambs en statieven, maar ook podiumdelen, pipes enzovoort.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

 

PROLYTE STAGEDEX BASICLINE & TOPLINE ZWART

Wie een podium wil bouwen van losse podiumdelen zal met ons Stagedex scala zeker slagen. Ondanks dat deze platen comfortabel lichtgewicht en gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn, hebben ze een draagvermogen van 750 kg per vierkante meter. De Stagedex podiumdelen en poten zijn beide in verschillende afmetingen leverbaar, waarvan de Topline delen ook geschikt zijn voor outdoor toepassingen.

Neem contact op
Dagprijs excl. poten en vanaf € 7,50 excl. BTW


GUIL ULK650-XL

De GUIL ULK650XL is speciaal ontworpen voor het liften van zware lasten (tot 350kg) tot maar liefst 6,5 meter hoogte. Het gebruiksvriendelijke, compacte ontwerp en de grote weerstand maken de ULK Lift tot een ideale aanvulling voor elk soort evenement.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 85,00 excl. BTW


SHOWTEC CABLE BRIDGE

Bij elk soort evenement kun je multikabels of stroomkabels vinden die over verschillende loop- of rijwegen en openbare ruimtes lopen. Om deze kabels te beschermen tegen weersinvloeden of verkeer van welke aard dan ook en om de veiligheid van uw publiek te garanderen, hebben we deze Cablebridges in ons assortiment opgenomen. Met een lengte van 100cm hard rubber en met een perfecte zichtbaarheid kunnen deze kabelgoten een last tot 5000kg verwerken.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 7,50 excl. BTW


CHAINMASTER  SK030/10U D8Plus

Onze CHAINMASTER D8+ 24 meter 320 KG takels zijn elektrische motortakels met 24 meter ketting lengte.  Middel tot zware truss constructies hijsen wordt zo een simpel karwei. Een kettingzak aan de zijkant van de motortakel zorgt ervoor dat de ketting automatisch opgevangen wordt tijdens het hijsen.
De D8plus certificering is een gepatenteerd automatisch stop- / remsysteem wanneer er frictie of overgewicht optreed tijdens het hijsen, want veiligheid staat altijd voorop! In combinatie met onze motorcontroller zijn meerdere takels gelijktijdig aan te sturen, zodat een constructie gemakkelijk in één keer te takelen is.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 55,00 excl. BTW