“De beste materialen voor de beginnende of gevorderde DJ”

Een Ferrari rijdt beter dan een Lada, zo geldt dat voor DJ gear ook. Met vooraanstaande merken als PIONEER en TECHNICS hebben we dan ook de standaard voor de clubs en eventbranche in huis, waarmee elke DJ’s creativiteit de vrije loop kan nemen.

 

 

PIONEER CDJ 2000NXS2 Mediaspeler

Het vlaggenschip van de Pioneer CDJ reeks. De CDJ-2000 NXS2 is de meest gebruikte en hoogst gewaardeerde DJ media speler ter wereld. Voordelen van de Nexus 2 versie ten opzichte van zijn voorgangers zijn o.a. het touchscreen, 8 hotcues en de mogelijkheid om FLAC en ALAC bestanden af te spelen.

Neem contact op
Dagprijs € 65,00 excl. BTW


 

PIONEER DJM 900NXS2 DJ-mixer

Het vlaggenschip van de Pioneer DJM reeks. De DJM900 NXS2 is de meest gebruikte en hoogst gewaardeerde DJ mixer ter wereld. Voordelen van de Nexus 2 versie ten opzichte van zijn voorgangers zijn o.a. een dubbele 64-bit geluidskaart, een sterk verbeterde effectensectie, touchscreen en 2 USB-poorten waardoor je alle functies flexibel naar wens kunt instelen.

Neem contact op
Dagprijs € 65,00 excl. BTW


 

TECHNICS SL-1210 MK2 Direct Drive Platenspeler

De SL-1210 mk2 heeft geen introductie nodig. Hij is bewezen als zijnde de beste, duurzaamste draaitafel pick-up platenspeler die er op de markt te vinden is. Standaard leveren wij  SL-1200 met een Ortofon Concorde Pro naald zodat een juiste balans tussen een goed tracking vermogen en een uitmuntende geluidskwaliteit gegarandeerd is.

Neem contact op
Dagprijs € 30,00 excl. BTW


 

PIONEER MEP 7000 dubbele CD/MP3/HD speler

Deze alles omvattende dubbele CD/MP3/HD speler kan bijna alles afspelen en controllen. Speel formaten als DVD, MP3, CD, CD-G, CD-R en CD-RW af, maar ook door middel van de USB poort kunnen ook formaten als MP3, AAC, WAV en AIFF worden afgespeeld vanaf een externe harde schijf, usbstick of telefoon. Alle features en controlemogelijkheden die de hedendaagse DJ kan verwachten zitten verweven in de MEP 7000. Door middel van het grote full color LCD scherm kan er worden gebrowsed door de gehele muziekbibliotheek, maar ook biedt het display een hoop andere bruikbare informatie.

Neem contact op
Dagprijs € 25,00 excl. BTW