“Van een klein feestje thuis tot een groot festival.”

Vanaf kleine geluidssets voor een feestje thuis tot een complete PA installatie waar je broekspijpen van gaan wapperen. Ook voor de meest uiteenlopende randapparatuur zoals compressors, processors en microfoons kun je bij ons diverse high-end apparatuur inhuren van onder andere de volgende merken:

L-ACOUSTICSMASTERAUDIOBEYMA –  EIGHTEENSOUNDCROWNXILICADRAWMERALLEN&HEATHSHURE – e.v.a.

Hieronder vindt je een kleine greep uit ons uitgebreide audio assortiment.

 

L-ACOUSTICS WiFo-SET dubbel

L-Acoustics geluidsset bestaande uit: 4x SB-18 – 2x ARCS Wide – 2x ARCS Focus – 1x Wifo Stackframe

Neem contact op
Dagprijs op aanvraag


L-ACOUSTICS 12XT

De L-Acoustics 12XT passive Monitor/Front/Fill komt met de XT range met een serie coaxiale speakers die een punt gerichte afstraling hebben waardoor direct en erg goed op de plek terecht komt met geluid waar deze moet komen. Zo kan je de 12XT multi inzetbaar zoals bijvoorbeeld:

  • Monitor tbv zang of DJ,
  • INFILL op bijvoorbeeld een ARCS SET,
  • direct als Front speaker gebruiken.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 30,00 excl. BTW


ALLEN&HEATH SQ5

De ALLEN & HEATH SQ-5 digitale mixer levert eersteklas audio in hoge resolutie met een ultralage latentie van <0,7 ms, waardoor je ongeëvenaarde prestaties en audiokwaliteit krijgt. De mixer heeft 16 ingebouwde voorversterkers en 8 stereo FX-engines met speciale retourkanalen, plus toegang tot de veelgeprezen RackExtra FX-library. 12 Stereomixen (configureerbaar als groepen of auxes) maken van de SQ de perfecte metgezel voor in-ear monitoring setups, terwijl Automatic Mic Mixing de gebruiker ontlast in multi-mic omgevingen. De SQ-5 geeft je alle tools die je nodig hebt voor alles van AV en bedrijfsevenementen tot live producties en erediensten.

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 90,00 excl. BTW


L-ACOUSTICS LA12X

Deze L-Acoustics versterker is een 4-kanaals eindversterker met ingebouwde DSP processing, specifiek voor het aansturen van luidsprekers van L-Acoustics. De LA12X  levert een vermogen van 12.000 Watt waarvan de vier inputs  zijn aan te sturen in analoog, AES of AVB audio formaat. De speciale presets in de LA12X zorgen voor optimale prestaties van de KS28 en andere L-Acoustics speakers. Vermogen per kanaal: 3300W aan 2.7 Ohm – 2600W aan 4 Ohm – 1400W aan 8 Ohm

Neem contact op
Dagprijs vanaf € 125,00 excl. BTW