076 30 38 49 0

“Van een klein feestje thuis tot een groot festival.”

Vanaf kleine geluidssets voor een feestje thuis tot een complete PA installatie waar je broekspijpen van gaan wapperen. Ook voor de meest uiteenlopende randapparatuur zoals compressors, processors en microfoons kun je bij ons diverse high-end apparatuur inhuren van onder andere de volgende merken:

L-ACOUSTICS – TURBOSOUND – MASTERAUDIO – BEYMA – EIGHTEENSOUND – CROWN – VERITY –XILICA – DRAWMER – ALLEN&HEATH – SHURE – e.v.a.

Hieronder vindt je een kleine greep uit ons uitgebreide audio assortiment.

 

BEYMA LINE ARRAY SYSTEM LA10-3V

Met een line-array systeem kan een egalere klank wordt bereikt dan wanneer je conventionele speakers zou gebruiken, omdat de afzonderlijke luidspreker elkaar niet beïnvloeden. De precieze spreiding van elke luidspreker-zone zorgt ervoor dat de karakteristieke banaanvorm” zich gedraagt als één grote luidspreker. Door middel van een juiste afstemming van dit systeem is het uitermate geschikt voor grotere evenementen, daar waar de geluidsspreiding optimaal dient te zijn.

Vraag naar de mogelijkheden voor dit systeem op maat voor uw evenement

Neem contact op

L-ACOUSTICS SB18

De L-Acoustics SB18 is de universele subwoofer die is ontworpen voor modulaire WST line sources en coaxiale systemen, waardoor het frequentiebereik van het gecombineerde systeem tot 32Hz wordt verlaagd. Het compacte formaat en de geïntegreerde rigging maken de SB18 uiterst geschikt voor gevlogen gekoppelde configuraties met bijvoorbeeld  L-Acoustics Kara.

Neem contact op

JG TAPERACK COMPLEET

Handig en mobiel is deze 19” flightcase speciaal samengesteld t.b.v. de eindregie voor DJ’s, artiesten en bands. Uitgerust met A&H 14kanaals mixer, Shure zangmicrofoons, compressie, media-speler en effectenrack is dit rack een alleskunner.

Neem contact op

XILICA XP-4080

De Xilica XP-4080 is een professionele matrix DSP systeemcontroller met 4 ingangen en 8 uitgangen en een uitstekende keuze voor live technici die high end geluidskwaliteit willen. Met de 31 bands grafische en 8 parametrische equalizers en compressor is elke frequentie haarfijn uit te filteren of weer te geven.

Neem contact op

SHURE SLX4 MICROFOONSET

De SLX4 ontvangerset is uitgerust met de legendarische SM58 cardioïde dynamische condensatormicrofoon die u superieure geluidskwaliteit biedt en speciaal geschikt is voor lead- en achtergrondzang. De SLX2 draadloze handzender heeft een LCD met achtergrondverlichting, frequency- en power lockout en mute-functionaliteit. Deze zender heeft de SLX4 ontvanger nodig om te werken. Ook een BETA 87A microfoon is leverbaar bij deze set.

Neem contact op