Verhuur materialen

Wanneer je een evenement organiseert heb je veel aan je hoofd. Het laatste waar jij je druk om wilt maken is de audiovisuele vormgeving. Daar zijn wij voor.

 

JG Sound & Vision neemt deze taak van jouw to-do lijst en zorgt voor een dag (of avond) om nooit te vergeten. Hier praat men nog weken – nee, maanden – over na.

JG Sound & Vision is een jong en dynamisch bedrijf dat inmiddels al tien jaar meeloopt in het vak. Wij kennen de evenementenbranche op ons duimpje. En dat hoor, en zie, je. Op het gebied van geluid, licht en beeld maken wij het verschil. Ongeacht of het een drive-in show, een theatervoorstelling, bedrijfspresentatie, evenement, bruiloft of themafeest betreft.

Ook kun je bij ons terecht voor vaste installaties van audiovisuele apparatuur. Wij voorzien jouw bedrijf, sportclub, school, winkel of horecagelegenheid van geluidsinstallaties, videoschermen en/ of (show-)verlichting. Altijd met de beleving van de gast centraal.

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

 

Download verhuurlijst