Onze partners, we zijn er trots op.

 

Met onderstaande betrouwbare partners, ieder specialist zijn in hun vakgebied,onderhouden wij nauwe banden om elk evenement tot een succes te maken. Ook een samenwerking aangaan? We gaan graag met u in gesprek.

 

Vermeulen Catering

Of het nu gaat om een diner in besloten kring, borrelhapjes op een receptie of een buffet voor een grote schaar van congresgangers, kwaliteit en service komen bij Vermeulen Catering altijd op de eerste plaats. Al drie generaties lang doet Vermeulen catering waar ze goed in zijn; anderen culinair verwennen.

Catering

Traiteur & Catering Rommens

De pure ambachtelijke productie van Rommens is al sinds jaar en dag een begrip in regio Breda en omstreken. Gespecialiseerd in catering in allerlei vormen en maten met voor elk soort gelegenheid een uitgebreide keuze aan buffetten, schotels, lunches, etc. Ook voor bedrijfsborrels  en -feesten zijn er vele uitgebreide mogelijkheden.

Catering

Frietamientjes

Méér dan de lekkerste friet. Een totaalpakket aan cateringservice is wat frietamientjes aanbiedt met verschillende frietwagens voor privéfeesten en evenementenverzorging. Tevens kunt u hier ook terecht voor uw barbeque, warme en koude buffetten, ijsbuffetten, hapjes en toastjes.

Frietwagenverhuur – BBQ – Catering

Slijterij van Sundert

De gediplomeerde slijters en vinoloog van van Sundert adviseren en denken al sinds 1946 graag met u mee. Voor een zorgeloos festival of compleet feest bieden zij verscheidene mogelijkheden zodat u met een compleet aanbod zorgeloos kunt genieten van uw festiviteit. Drankuitgiftepunten voor een festival of een mobiele bar voor het feest bij u thuis, zij hebben het in huis.

Drankenhandel – Slijterij – Wijnhandel

Korsmit Tentenverhuur

Een compact en innovatief tentenverhuurbedrijf waar persoonlijke service voorop staat. Niet te groot voor het kleine, maar vooral ook niet te klein voor het grote werk. Al deccenia lang de ideale partner op het gebied van partytenten, spantenten, pagodetenten, alutenten, aluhallen en spiegeltenten.

Verhuur