076 30 38 49 0

Een DJ inhuren betekent het inhuren van ervaring.

 

Ligt de organisatie van een supertof feest in uw handen?

Muziek is een belangrijk ingrediënt om uw feest of evenement te laten slagen.

Om ervoor te zorgen dat de muzikale invulling goed verloopt, kunt u via ons een ervaren en enthousiaste DJ boeken uit ons DJ team.

Techniek is belangrijk voor een DJ maar muziekkennis en ervaring zijn misschien nog wel belangrijker. Dus of het publiek nu vraagt om klassiekers uit de 70’s of 80’s of om de nieuwste stampende beats. De DJ leest als het ware de zaal, geeft gehoor aan de stemming en zorgt voor een perfecte mix met de juiste muziek op het juiste moment.

In de loop der jaren hebben wij ons team uit kunnen breiden met zeer diverse ervaren en enthousiaste Dj’s in vrijwel alle genres en thema’s, zodat we altijd de juiste DJ op de juiste plaats de boel op zijn kop kunnen laten zetten.

De onvergetelijke bruiloft, het feest van uw leven!

 

U krijgt maar één keer de kans en daarom moet het een huwelijksfeest zijn zoals u dat graag zou willen. De verlichting en de muziek tijdens de bruiloft moeten aansluiten op uw wensen.
Van achtergrondmuziek en uitlichten van de locatie tot een complete discoshow met DJ of band. Wij kunnen het voor u realiseren.
De planning van de trouwerij begint met een datum en een locatie om vervolgens diverse keuzes te gaan maken over bijvoorbeeld; Aankleding, catering en invulling
van het dagprogramma tot het vinden van een artiest of DJ voor de feestavond. Wij adviseren u graag, dit kan dubbele en onnodige kosten voorkomen.
Want een bruiloft kost immers al genoeg.
Wij zorgen ervoor dat het een zorgeloze ervaring wordt, die voor altijd in úw herinneringen zal bestaan als “onze” allermooiste dag!