076 30 38 49 0

Audiovisueel

Een unieke en hoogwaardige sfeerbeleving met audiovisuele middelen.

Wilt u de sfeer creëren die bij uw (bedrijfs)ruimte past,  dan ontkomt u er niet aan om audiovisuele oplossingen toe te passen. Een geluidsinstallatie die ingezet kan worden voor achtergrondmuziek of multifunctioneel inzetbaar is bij locaties die voor meerdere doelen worden gebruikt. Van de achtergrondmuziek in een restaurant tot de sfeer- en effectverlichting in een café.  Wij kunnen u van dienst zijn bij de aanschaf van de nieuwe en/of gebruikte audiovisuele apparatuur.

Bij de herinrichting van uw locatie en/of installeren van audiovisuele apparatuur kunnen wij u van, een op de situatie afgestemd, advies voorzien

Maar ook bij het aanpassen of upgraden van uw huidige systeem kunnen wij u een gedegen advies geven, zodat u met een minimale investering een maximaal eindresultaat bereikt.

.We kunnen vrijwel alle merken leveren binnen een redelijke termijn en door onze goede contacten met menig importeur een scherpe prijs hanteren.

 

contact

Wat wij nog meer doen

Ontdek de mogelijkheden van Wi-Fi & Netwerk, audiovisueel, beveiliging, Special effects en verlichting.

Met de juiste toepassing van de modernste audiovisuele technologie, versterken wij duidelijk zicht- en hoorbaar de boodschap die u wilt overbrengen aan uw gasten. Of het nu gaat om de opening van uw nieuwe pand, het presenteren van een nieuw product, personeelsfeest of het jubileum van uw bedrijf. Wij begrijpen dat er tijdens de organisatie van een evenement veel op u afkomt. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw bezoekers. Zowel voor een evenement in uw eigen bedrijfspand als voor een evenement op een externe locatie, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Waar mogelijk nemen wij uw zorgen uit handen, waardoor u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkste is: uw gasten.